Over NPO
NPO Front-end Services

Level up your skills bij NPO

You build it. You run it. Miljoenen Nederlanders gebruiken het. Ontwikkel jezelf en IT-producten bij NPO.

Onze vacatures
Wie zijn wij?

Ontmoet Front-end Services

Achter de schermen ontwikkelen we met een flink aantal developers apps, gebruiksvriendelijke sites en platformen. Vernieuwende IT-producten voor miljoenen Nederlanders die zorgen voor informatie, inspiratie en ontspanning. 24 uur per dag. 7 dagen per week. Hoe we dit doen?

  • Ontwikkeling staat centraal. Jouw ontwikkeling als professional én die van jou als persoon. Want wij geloven erin dat als jij bijvoorbeeld beter gitaar leert spelen, jouw sociale vaardigheden verbeteren of als jij een record neerzet met sporten, dit jou beter maakt in je werk. Beter als mens én daarmee beter als ontwikkelaar.
  • Focus is ons codewoord. Want hoe kan je de diepte in als jij heen en weer geslingerd wordt tussen 101 vraagstukken? Je werkt aan één product voor één organisatie, wat zorgt dat jij de diepte in kunt gaan. Met die focus is ontwikkelen ons uitgangspunt en de beste gebruikservaring het doel.
  • Samen leren, doen én delen. Daar geloven we in. Je versterkt een fijn projectteam dat bestaat uit front- en backend developers, ux-designers, mobile developers, scrummasters en productowners.
  • Een connectie op een ander level. Ook onze gezamenlijke interesses en hobby’s verbinden ons. Over met elkaar levelen gesproken.
Developer bij NPO
Scrum master bij NPO
Product owner bij NPO
Test engineer bij NPO

01 Voor iedereen

De gebruikerservaring persoonlijk maken voor zoveel verschillende eindgebruikers is best een uitdaging. Een uitdaging die we aangaan met een team dat bestaat uit verschillende mensen. Onze verschillen maken ons samen nog beter. Het zorgt voor nieuwe inzichten en nog betere oplossingen.

02 Kansen

Inhouse en met elkaar bouwen we keihard aan nieuwe IT-producten, dit doen we van de grond af aan. We rekenen erop dat je meedenkt. De volle ruimte benut. Meebeslist. Met briljante ideeën komt. De nieuwste technologieën inzet. Van sprint naar sprint.

03 Impact

Met de producten die jij ontwikkelt, maak je direct impact op de gebruikerservaring van miljoenen Nederlanders. Voor al die mensen werk je aan een optimale gebruikerservaring die aansluit op hun behoeftes en persoonlijk is. Daarvoor krijg je alle ruimte. NPO is een publieke organisatie. We gaan puur voor inhoud en impact, niet voor het maken van winst.

Wie ben jij?

Elke dag nog beter

De beste IT-producten ontwikkel je als jij jezelf blijft ontwikkelen. Niet alleen je tech skills dus. Juist jouw skills als persoon. Als jij elke dag beter wordt, geniet iedereen hiervan mee. Dus; level up your skills.

Werkzoekende

01 Ontwikkelen als persoon

Doordat jij jezelf op alle vlakken ontwikkelt, verbreed jij je blik. Verandert je visie. Je leert jezelf beter kennen. Zo kun je uitvergroten waar je goed in bent en werken aan je ontwikkelpunten. Dat brengt je verder als persoon en laat je groeien als mens. De interesses en hobby’s die je deelt met je collega’s zorgen voor een verbreding van je kennis en voor een connectie met elkaar op een ander level.

02 Ontwikkelen als professional

Stilstand is achteruitgang. Dus bieden we je de kans om jouw skills op het gebied van coderen of programmeren te verbeteren. Zo leer je nieuwe én de nieuwste technieken. En bedenk je steeds weer vernieuwende oplossingen. Oplossingen die ons publiek verrassen.

03 Ontwikkelen voor Nederland

Bij NPO werk je voor alle Nederlanders. Of je nou in direct contact staat met de eindgebruiker of achter de schermen werkt aan een app: met jouw werk maak je altijd maatschappelijke impact.

9,7 miljoen gebruikers op alle NPO-sites & apps per maand
14,8 miljoen streamstarts op alle NPO-sites & apps per week
84% totaalbereik NPO per week op radio, tv en online (13+)
CONTACT

IT’S TIME TO LEVEL UP YOUR SKILLS

Laten we met elkaar ontdekken hoe jij jezelf en IT-producten kan ontwikkelen bij NPO. Kies hieronder de manier waarop jij contact met ons wilt opnemen en wie weet spreken we elkaar snel!