NPO Start

Solliciteren

We streven naar een snelle sollicitatieprocedure, vandaar dat in de meeste van onze vacatures een tijdsplanning opgenomen staat. Zo weet je precies hoe de vacature zal verlopen.

Op basis van je CV word je uitgenodigd om op gesprek te komen. Er vinden meestal twee gesprekken plaats. Deze proberen we vaak na elkaar op dezelfde dag te plannen maar dat lukt niet altijd. Als deze gesprekken goed verlopen, zullen we je zo snel mogelijk een aanbieding doen. Werken bij NPO is werken met veel vertrouwelijke informatie, vandaar dat iedereen die bij ons komt werken een VOG dient aan te vragen. Tevens vragen wij aan het einde van de procedure altijd een referentie uit. Het aanbod arbeidsvoorwaarden is altijd onder voorbehoud van de referentie.  

Niet gevonden wat je zocht?
Staat jouw droombaan nu niet tussen onze vacatures? Je kunt naar onze homepage voor de vacaturesites van de omroepen om te zien welke vacatures bij de omroepen open staan. Daar zitten de redacties die de programma’s maken voor de publieke omroep. Hier kun je terecht voor mooie programmatische functies, zoals producer, redacteur of presentator.

You’ve got talent:
Iedereen heeft talent en dus ook jij! Op het moment dat er geen match is en je niet uitgenodigd wordt voor een gesprek n.a.v. jouw sollicitatie, willen wij jou graag in de gelegenheid stellen om jezelf in te schrijven voor onze you’ve got talent middag. Tijdens deze middag kun je je inschrijven voor een spreekkwartier zodat jij ons alsnog kennis kan laten maken met jouw talent voor wellicht toekomstige mogelijkheden. De you’ve got talent middag wordt iedere eerste woensdagmiddag van de maand georganiseerd. Je krijgt hierbij 15 minuten de tijd om jezelf aan ons te presenteren. Je kunt dit kwartier invullen zoals jij het wilt; de floor is yours. Dus als je afgewezen wordt, schrijf je dan snel hiervoor in want vol=vol. Je kunt ons hiervoor het beste appen, bellen of mailen.