Over NPO

Solliciteren

We streven naar een duidelijke en vlotte sollicitatieprocedure, vandaar dat in de meeste vacatures een tijdsplanning opgenomen staat. Zo weet je precies hoe de procedure zal verlopen. Elke stap in het proces heeft hetzelfde doel: pas jij bij NPO en past NPO bij jou? We willen elkaar goed leren kennen.

Soms kan het voorkomen dat wij een vacature eerder sluiten; wacht dus niet tot op het laatste moment.

Op basis van je cv en motivatiebrief word je uitgenodigd om op gesprek te komen. Er vinden meestal twee gesprekken plaats. Als deze gesprekken goed verlopen, zullen we je zo snel mogelijk een aanbieding doen waarbij je altijd start met een jaarcontract. Werken bij NPO is werken met veel vertrouwelijke informatie, vandaar dat wij een VOG verklaring vragen.

Niet gevonden wat je zocht?
Staat jouw droombaan nu niet tussen onze vacatures? Je kunt naar onze homepage voor de vacaturesites van de omroepen om te zien welke vacatures bij de omroepen open staan. Daar zitten de redacties die de programma’s maken voor de publieke omroep. Hier kun je terecht voor mooie programmatische functies, zoals producer, redacteur of presentator.

You’ve Got Talent
Iedereen heeft talent en dus ook jij! Op het moment dat er geen match is tussen jou en NPO en je niet uitgenodigd wordt voor een gesprek n.a.v. jouw sollicitatie, willen wij jou graag in de gelegenheid stellen om jezelf in te schrijven voor onze You’ve Got Talent-middag. Tijdens deze middag kun je je inschrijven voor een digitaal spreekkwartier, zodat jij ons alsnog kennis kan laten maken met jouw talent voor wellicht toekomstige mogelijkheden binnen NPO. De You’ve Got Talent-middag wordt iedere eerste woensdagmiddag van de maand georganiseerd. Je krijgt hierbij 15 minuten de tijd om jezelf aan ons te presenteren. Je kunt dit kwartier invullen zoals jij het wil; the floor is yours. Dus als je wordt afgewezen, schrijf je dan snel in, want vol=vol. Je kunt hiervoor het beste mailen, bellen of appen met onze recruiter Jolanda Jansen.

Als je geïnteresseerd bent in programmatische functies, zoals producer, redacteur of presentator, dan is de You’ve Got Talent-middag hier niet geschikt voor. Ga dan naar onze homepage voor de vacaturesites van de omroepen om te zien welke vacatures bij de omroepen open staan. Daar zitten namelijk de redacties die de programma’s maken voor de publieke omroep.