Over NPO
Overzicht

You’ve Got Talent

Iedereen heeft talent en dus ook jij! Op het moment dat er geen match is tussen jou en NPO en je niet uitgenodigd wordt voor een gesprek n.a.v. jouw sollicitatie, willen wij jou graag in de gelegenheid stellen om jezelf in te schrijven voor onze You’ve Got Talent-middag.

Tijdens deze middag kun je je inschrijven voor een digitaal spreekkwartier, zodat jij ons alsnog kennis kan laten maken met jouw talent voor wellicht toekomstige mogelijkheden binnen NPO. De You’ve Got Talent-middag wordt iedere eerste woensdagmiddag van de maand georganiseerd. Je krijgt hierbij 15 minuten de tijd om jezelf aan ons te presenteren. Je kunt dit kwartier invullen zoals jij het wil; the floor is yours. Dus als je wordt afgewezen, schrijf je dan snel in, want vol=vol. Je kunt hiervoor het beste mailen, bellen of appen met onze recruiter Jolanda Jansen.

Als je geïnteresseerd bent in programmatische functies, zoals producer, redacteur of presentator, dan is de You’ve Got Talent-middag hier niet geschikt voor. Ga dan naar onze homepage voor de vacaturesites van de omroepen om te zien welke vacatures bij de omroepen open staan. Daar zitten namelijk de redacties die de programma’s maken voor de publieke omroep.

Zie je een leuke vacature maar heb je een beperking en past het net niet helemaal? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.