Over NPO

Android Developer (NPO Radio) (m/v/x)

Datum: 03 January 2023
Uren: 36

Als Android developer maak je met jouw werk écht maatschappelijke impact. 

Wat ga je doen? 
Als Android developer zorg jij voor een ultieme gebruikerservaring en weet je intuïtieve en slimme oplossingen te schrijven. Je werkt nauw samen met ons multidisciplinair team en denkt mee over nieuwe functionaliteiten.

Impact maken met jouw werk? Dat kan als je bij NPO komt bouwen aan de Android apps van NPO Radio 1, 2, 4 en 5, NPO Radio 2 Soul & Jazz, NPO 3FM, NPO SterrenNL, FunX en NPO Luister.

Hier herken jij jezelf in
Het digitale landschap verandert snel en voortdurend. Je bent nieuwsgierig naar techniek en wilt voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe tools, frameworks en oplossingen. Jouw visie en mening over waar de technologie naartoe gaat, deel je graag met ons. Daarnaast sta je open voor discussie en verandering wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen. Uiteraard is er alle ruimte om zelf met input te komen. Niet onbelangrijk, je bent de Nederlandse en Engelse taal machtig.

Wat breng je mee? 

  • minimaal 2 jaar ervaring met Android development;
  • uitstekende beheersing van Kotlin;
  • bekend met het werken met API’s en GraphQL;
  • ervaring met de MVVM-architectuur.

Team Sites & Apps
Team Sites & Apps maakt onderdeel uit van het cluster Front-End Services, wat direct onder de directie Technologie valt. Het team is verantwoordelijk voor alle digitale touch-points van de NPO radio zenders. Dit omvat de apps van NPO Radio 1, 2, 4 en 5,
NPO Radio 2 Soul & Jazz, NPO 3FM, NPO SterrenNL, FunX en NPO Luister

Het is een jong en hecht team van meerdere front-end-, back-end- en app developers (Android en iOS), designers/UX’ers, meerdere product coördinatoren en een product eigenaar. Binnen de afdeling Technologie werken wij in multidisciplinaire teams gebaseerd op Agile principes. 

 Van salaris tot onboarding

  • Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden waarbij wij hybride werken;
  • Je ontvangt naast je vakantiegeld een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • Je krijgt 200 vakantie-uren;
  • Wij hebben een NPO Academy en organiseren regelmatig seminars & workshops om jezelf verder te ontwikkelen.

De functie van Android developer wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 2.869,= en € 5.284,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract. 

Interesse?
Wil je meer weten over de functie van medior/senior Android developer, app
 of bel met Tino Moolenaar, corporate recruiter, 06 31 38 08 25. Heb je geen vragen en ben je enthousiast? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatieknop en stuur ons jouw cv en motivatie (t.a.v. Tino Moolenaar).

Wanneer ontvang je een reactie?
Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen een week een reactie van ons. Een telefonisch gesprek plannen we om kort kennis te maken. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een digitaal gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een tweede gesprek bij NPO in Hilversum waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod!   

Open voor iedereen
De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. En dat is precies waar wij als NPO naar op zoek zijn. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Solliciteer direct
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job alert

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van al onze vacatures? Schrijf je dan nu in voor onze job alert. Zodra er nieuwe vacatures zijn, ontvang je dagelijks een e-mail van ons; wel zo gemakkelijk.