Over NPO

Business analist (m/v/x)

Datum: 25 July 2022
Uren: 36

Wil jij meewerken aan het optimaal ontsluiten van content voor alle radiozenders van de NPO? Zoek je een baan waar geen dag hetzelfde is en waar je altijd midden in de actualiteit staat? Dan is de functie van business analist echt iets voor jou!

Dit ga je doen
Als business analist werk je samen met het team Sites & Apps Audio aan de doorontwikkeling van onze producten. Dat zijn de websites en de apps van alle NPO radio zenders. Zo vertaal je de wensen van de radiozenders naar een duidelijk verhaal voor het scrum team. Je toetst wensen aan onze productvisie en scherpt deze waar nodig aan samen met stakeholders en de teamleden. Je houdt de stakeholders goed op de hoogte van de releases die het team uitvoert. Zo leg je in begrijpelijke taal uit welke relevante features zijn uitgebracht of welke bugs zijn opgelost en wat de waarde daarvan is. Tijdens grote radio evenementen (zoals 3FM Serious Request en de Top 2000) ondersteun je het team en de zenders zodat online elementen van het evenement vlekkeloos verlopen.

Met jouw analytische blik, herken je verbeterpunten en weet je deze samen met het team om te zetten in een plan van aanpak.

Hier herken je jezelf in
Als business analist heb je een aantal jaar relevante ervaring in een Agile omgeving. Je doorgrondt processen en beschikt over de skills om processen begrijpelijk te visualiseren, denk hierbij aan het uittekenen van een customer journey of van bedrijfsprocessen in bijvoorbeeld Visio.

Je bent communicatief vaardig en staat sterk in je schoenen. Je hebt veel met stakeholders te maken en soms moet je nee kunnen zeggen. Je durft door te vragen en doorgrondt daarmee de waarde van een aanvraag voor onze gebruikers. Je begrijpt dat prioriteiten kunnen verschuiven vanwege bijvoorbeeld maatschappelijke ontwikkelingen en kunt daarin meebewegen.

Je voelt je thuis binnen een team cultuur die een positieve mindset heeft. Je laat je niet gek maken als je meerdere bordjes tegelijk in de lucht moet houden. Je weet zelf goed prioriteiten te stellen en bent niet bang om hulp te vragen.

De competenties informatie zoeken, anderen beïnvloeden, interpersoonlijke sensitiviteit en zelflerend vermogen zijn goed ontwikkeld.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden en we werken hybride;
  • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • Je krijgt 200 vakantie-uren;
  • Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

De functie van business analist wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 3.293,= en € 5.180,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

Interesse?
Wil je meer weten over de functie van business analist neem dan contact op met Wendy Breteler, product owner, via 06 11 30 05 49. Je kunt ook bellen of appen met Jolanda Janssen, recruiter, via 06 23 63 71 31. Heb je geen vragen en ben je enthousiast? Stuur dan je cv en motivatiebrief (t.a.v. Wendy Breteler).

Wanneer ontvang je een reactie?
Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen twee weken een reactie van ons. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een vervolg gesprek waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod!

Open voor iedereen
De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. En dat is precies waar wij als NPO naar op zoek zijn. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Solliciteer direct
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job alert

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van al onze vacatures? Schrijf je dan nu in voor onze job alert. Zodra er nieuwe vacatures zijn, ontvang je dagelijks een e-mail van ons; wel zo gemakkelijk.