Over NPO

Creatieve frontend developer (m/v/x)

Datum: 09 February 2022
Uren: 36

Werken aan de nieuwe NPO Sites & Apps van NPO3, Zapp en Zappelin betekent een kwalitatief product ontwikkelen voor onze jonge doelgroepen. Als creatieve frontend developer maak je zo met jouw werk écht maatschappelijke impact.

Dit ga je doen
Als creatieve frontend developer help je mee om onze platformen vanaf het prille begin tot leven te brengen, met performance en usability in het achterhoofd. Je bent creatief en innovatief en hebt oog voor design en esthetiek. Naast het implementeren van het design en het inrichten van het CMS (Keystone 6), zorg je vooral voor een interactieve verrijking door het toevoegen van (micro)-animaties.

Hier herken jij jezelf in

  • Kennis van React en NextJS (of soortgelijke frameworks), TypeScript, styled components, apollo, server side rendering en frontend test frameworks;
  • Ervaring met responsive design , usability en front-end performance-optimalisatie;
  • Ervaring in het animeren in JS en/of CSS;
  • Kundig met libraries als (GSAP /Greensock, locomotiv scroll of soortgelijke pakketen) is een pre;
  • Je werkt geordend en gestructureerd;
  • Je bent een teamplayer en bekend met agile werken.

Het digitale landschap verandert snel en voortdurend. Je bent nieuwsgierig naar techniek en wilt voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe tools, frameworks en oplossingen. Jouw visie en mening over waar de technologie naartoe gaat, deel je graag met ons. Daarnaast sta je open voor discussie en verandering wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen. Uiteraard is er alle ruimte om zelf met input te komen. Niet onbelangrijk, je bent de Nederlandse en Engelse taal machtig en je hebt feeling met onze jongere doelgroepen (Zappelin, Zapp en NPO3) en sociale media.

Team Sites & Apps video
De afdeling Technologie zit in midden in een uitdagende transitie naar een tech-savvy organisatie. Jij hebt ambities en wij ook! Samen met jou gaan wij deze verwezenlijken in onze weg naar onze nieuwe tech culture. Dus neem je kennis en ervaring mee en kom bij ons bouwen! Je komt in een startup team te werken, waar je aan het in het begin staat van een nieuw project. Hierin heb je de voordelen van een grote organisatie waarbij wij werken met de nieuwste tech stack.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden;
  • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • Je krijgt 200 vakantie-uren;
  • Wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

De functie van creatieve frontend developer wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 2.813 en € 5.180,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

Interesse?
Wil je meer weten over de functie van creatieve frontend developer dan kun je appen of bellen met onze recruiter, Christel Schermers via 06 30 60 05 11. Heb je geen vragen en ben je enthousiast stuur dan je cv en motivatiebrief (t.a.v. Christel Schermers).

Wanneer ontvang je een reactie?
Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen een week een reactie van ons. Een telefonisch gesprek plannen we om kort kennis te maken. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een (digitaal) gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een vervolg gesprek waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod! 

Open voor iedereen
De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. En dat is precies waar wij als NPO naar op zoek zijn. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Solliciteer direct
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job alert

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van al onze vacatures? Schrijf je dan nu in voor onze job alert. Zodra er nieuwe vacatures zijn, ontvang je dagelijks een e-mail van ons; wel zo gemakkelijk.