Over NPO

Frontend developer NPO Start (m/v/x)

Datum: 17 August 2022

Werken aan de nieuwe NPO Start app. Dat betekent een kwalitatief goed product ontwikkelen voor een miljoenen publiek. Als Frontend developer maak je met jouw werk écht maatschappelijke impact. Wil jij dat ook? Bekijk dan onze vacature.

Wat ga je doen?
Als Frontend developer krijg je de kans om NPO Start opnieuw te ontwikkelen. We willen naar een app waarin elke gebruiker op een unieke en persoonlijke manier kan genieten van alle content van de publieke omroepen. En waarmee gebruikers aangesloten blijven bij alle verhalen van Nederland. Of het nu om nieuws en informatie gaat of om films, series en ontspannende programma’s.

In het team is veel ruimte voor eigen inbreng en krijg je volledige ownership over de ontwikkeling van de website. We gebruiken React en programmeren volgens de Clean Architecture. We verwachten daarom dat je mee zult denken over de architectuur, designpatterns en de integratie van unit- en integratietesting. Naast React ga je werken met onder andere:

  • HTML & CSS
  • ES6 & ES.Next
  • RxJS & Unit Testing

Team NPO Start
De afdeling Technologie zit in midden in een uitdagende transitie naar een tech-savvy organisatie. Jij hebt ambities en wij ook! Samen met jou willen wij deze verwezenlijken in onze weg naar onze nieuwe tech culture. Dus neem je kennis en ervaring mee en kom bij ons bouwen! Je komt in een startup team te werken met de voordelen van een grote organisatie waarbij wij werken met de nieuwste tech stack. Wil je meer weten over het werken aan de nieuwe NPO Start app? Kijk dan op https://bit.ly/3morE8S.

Arbeidsvoowaarden

Dat je een mobiel en MacBook van NPO krijgt is vanzelfsprekend. Het samenwerken met je collega’s aan de doorontwikkeling van het product maakt het vet net als het werken met de nieuwste tech stack. Wil je thuiswerken? Ook geen enkel probleem! We werken momenteel hybride bij NPO.

We hebben een 36-urige werkweek die je flexibel kunt indelen, ideaal voor een goede balans tussen werk en privé. Bovendien hebben we 5,5 week vakantie op jaarbasis. Hebben we al wat verteld over de NPO-programma’s? Met NPO Fit proberen we je fysiek en mentaal “fit’ te houden. Door NPO Academy zorgen we ervoor dat je de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. De vaste eindejaarsuitkering van 6%, een bijdrage in de ziektekosten en een collectieve pensioenregeling zijn ook aanwezig.

De functie van frontend developer wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 2.813 en € 5.180,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

Interesse?

Wil je meer weten over de functie van creatieve frontend developer je kunt appen of bellen onze recruiter, Christel Schermers via 06 30 60 05 11. Heb je geen vragen en ben je enthousiast stuur dan je cv en motivatiebrief (t.a.v. Christel Schermers).

Wanneer ontvang je een reactie?

Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen een week een reactie van ons. Een telefonisch gesprek plannen we om kort kennis te maken. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een (digitaal) gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een vervolg gesprek waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod!

 

Solliciteer direct
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job alert

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van al onze vacatures? Schrijf je dan nu in voor onze job alert. Zodra er nieuwe vacatures zijn, ontvang je dagelijks een e-mail van ons; wel zo gemakkelijk.