Over NPO

Frontend developer Sites & Apps (NPO Radio) (m/v/x)

Datum: 17 August 2022
Dit vind je leuk 

Als front-end developer ben je betrokken bij de algehele gebruikerservaring op onze online platformen. Zo zorg je ervoor dat de radiosites en redactietools optimaal functioneren op alle devices. Samen met je collega developers optimaliseer je onze producten en diensten. Je weet hierbij gebruikersbehoeften en complexe vraagstukken om te zetten in creatieve, innovatieve en vooral intuïtieve oplossingen die aansluiten bij het miljoenen publiek van de NPO.

Voor onze radio websites gebruiken we het Craft CMS als Headless CMS. De websites praten via onze GraphQL API Layer met de front-end die in React (i.c.m. TypeScript en Next.js) is gebouwd. Wij werken hierin met een shared codebase op basis van styled components en werken daarnaast met tooling als Matomo, Sentry en Applitools. 

Hier herken je jezelf in

  • Hbo werk en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als front-end developer;
  • Kennis van React;
  • Ervaring met GraphQl en NextJS;
  • Ervaring met Typescript en styled-components;
  • Ervaring met Apollo en server side rendering;
  • Ervaring met front-end tests frameworks (jasmine/jest/mocha).
  • En je hebt ervaring met responsive design en front-end performance-optimalisatie.

Als front-end developer ben je bekend met Git, JIRA en Agile werkomgevingen. Je bent tevens bekend met het maken van herbruikbare, leesbare en logisch gestructureerde componenten en heb je kennis van SEO. Tot slot heb je passie voor accessibility.

Als front-end developer ben positief kritisch, denk je pro-actief mee in het vinden van oplossingen, onderbouw je je werk met steekhoudende argumenten en ga je constructief om met feedback vanuit het team en de stakeholders.

Team Sites & Apps

Team Sites & Apps maakt onderdeel uit van het cluster Front-End Services, wat direct onder de directie Technologie valt. Het team is verantwoordelijk voor alle digitale touch-points van de NPO radio zenders. Dit omvat de apps van NPO Radio 1, 2, 4 en 5, NPO 3FM, FunX en NPO Luister.

Het is een jong en hecht team van (web) developers, een designer, een UX’er, meerdere product coördinatoren en een product eigenaar. Binnen de afdeling Technologie werken wij in multidisciplinaire teams gebaseerd op Agile principes.

Arbeidsvoorwaarden

Dat je een mobiel en MacBook van NPO krijgt is vanzelfsprekend. Het samenwerken met je collega’s aan de doorontwikkeling van het product maakt het vet net als het werken met de nieuwste tech stack. Wil je thuiswerken? Ook geen enkel probleem! We werken momenteel hybride bij NPO.

We hebben een 36-urige werkweek die je flexibel kunt indelen, ideaal voor een goede balans tussen werk en privé. Bovendien hebben we 5,5 week vakantie op jaarbasis. Hebben we al wat verteld over de NPO-programma’s? Met NPO Fit proberen we je fysiek en mentaal “fit’ te houden. Door NPO Academy zorgen we ervoor dat je de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. De vaste eindejaarsuitkering van 6%, een bijdrage in de ziektekosten en een collectieve pensioenregeling zijn ook aanwezig.

De functie van frontend developer wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 2.813 en € 5.180,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

Interesse?

Wil je meer weten over de functie van creatieve frontend developer je kunt appen of bellen onze recruiter, Christel Schermers via 06 30 60 05 11. Heb je geen vragen en ben je enthousiast stuur dan je cv en motivatiebrief (t.a.v. Christel Schermers).

Wanneer ontvang je een reactie?

Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen een week een reactie van ons. Een telefonisch gesprek plannen we om kort kennis te maken. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een (digitaal) gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een vervolg gesprek waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod!

 

Solliciteer direct
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job alert

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van al onze vacatures? Schrijf je dan nu in voor onze job alert. Zodra er nieuwe vacatures zijn, ontvang je dagelijks een e-mail van ons; wel zo gemakkelijk.