Over NPO

iOS Developer (m/v/x)

Datum: 02 mei 2023
Uren: 32 - 36

Dit vind je leuk
Als iOS developer is dit jouw kans om een nieuwe online platforms te bouwen voor onze gebruikers. We ontwikkelen een platforms met apps en websites waar onze doelgroepen op een gepersonaliseerde manier content kunnen vinden, waar ze actief kunnen meedoen en fan kunnen worden van onze apps. Denk hierbij aan NPO Luister, NPO Start of de radio apps voor NPO 3fm of Radio 2.

Wat ga je doen?
Als iOS developer krijg je de kans om de apps opnieuw te ontwikkelen. We willen dat elke gebruiker op een unieke en persoonlijke manier kan genieten van alle content van de publieke omroepen.

In de teams is veel ruimte voor eigen inbreng en krijg je volledige ownership over de ontwikkeling van de app. We gebruiken Swift en programmeren volgens de Clean Architecture. Als iOS developer denk je actief mee over de architectuur, designpatterns en de integratie van unit- en integratietesting. Naast Swift ga je werken met onder andere:

 • Cocoapods;
 • Sketch & Zeplin;
 • Foundation;
 • UIKit.

Wat breng je mee?
Het digitale landschap verandert snel en voortdurend. Je bent nieuwsgierig naar techniek en wilt voortdurend op de hoogte wil zijn van nieuwe tools, frameworks en oplossingen. Jouw visie en mening over waar de technologie naartoe gaat deel je graag met ons. Daarnaast sta je open voor discussie en verandering wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen. Uiteraard is er alle ruimte om zelf met input te komen. Niet onbelangrijk, je bent de Nederlandse en Engelse taal machtig.

Op jouw cv staat:

 • hbo werk- en denkniveau;
 • ervaring met agile ontwikkelmethodes (o.a. scrum);
 • ervaring met Swift, Objective-C en Zeplin
 • kennis van en ervaring met Cocoapods en Foundation;
 • kennis van de Clean Architecture.

Arbeidsvoorwaarden
Dat je een mobiel en MacBook van NPO krijgt is vanzelfsprekend. Het samenwerken met je collega’s aan de doorontwikkeling van het product maakt het vet net als het werken met de nieuwste tech stack. Wil je thuiswerken? Ook geen enkel probleem! We werken momenteel hybride bij NPO.

We hebben een 36-urige werkweek die je flexibel kunt indelen, ideaal voor een goede balans tussen werk en privé. Bovendien hebben we 5,5 week vakantie op jaarbasis. Hebben we al wat verteld over de NPO-programma’s? Met NPO Fit proberen we je fysiek en mentaal “fit’ te houden. Door NPO Academy zorgen we ervoor dat je de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. De vaste eindejaarsuitkering van 6%, een bijdrage in de ziektekosten en een collectieve pensioenregeling zijn ook aanwezig.

De functie van iOS developer wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 2.869,= en € 5.284,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

  Hoe kun je reageren? 
  Wil je meer weten over de functie van iOS developer dan kun je bellen of appen met Tino Moolenaar, corporate IT recruiter, 06 31 38 09 25. Heb je geen vragen en ben je enthousiast? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatieknop en stuur ons jouw cv en motivatie (t.a.v. Tino Moolenaar).

  NPO is voor iedereen. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Vacatures staan daarom open voor iedereen.

  Wanneer ontvang je een reactie?
  Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen een week een reactie van ons. Een telefonisch gesprek plannen we om kort kennis te maken. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een digitaal gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een tweede gesprek bij NPO in Hilversum waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod!

  Solliciteer direct
  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Job alert

  Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van al onze vacatures? Schrijf je dan nu in voor onze job alert. Zodra er nieuwe vacatures zijn, ontvang je dagelijks een e-mail van ons; wel zo gemakkelijk.