Over NPO

Netwerkbeheerder (m/v/x)

Datum: 05 July 2022
Uren: 32 - 36

Als netwerkbeheerder zorg je ervoor dat alle collega’s qua infrastructuur goed kunnen werken!

Dit ga je bij ons doen
Als netwerkbeheerder houd je je bezig met het beheer van alle aanwezige netwerkcomponenten binnen onze complexe infrastructuur. Zo los je verstoringen op, draai je mee in het dagelijks beheer en lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van onze diensten. Daarnaast participeer je als netwerkbeheerder regelmatig in projecten die gericht zijn op het implementeren van nieuwe diensten en uitbreiding of vernieuwing van de netwerkinfrastructuur. Het onderhouden van contacten met derde partijen waar wij netwerk onderhoud hebben belegd.

Hier herken je jezelf in

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Op jouw cv staat meerdere jaren kennis van en ervaring met het implementeren en beheren van netwerken in een Cisco en/of Juniper omgeving;
  • Je hebt een certificering op CCNP / CCIP/ JNCIP niveau of hoger.
  • Praktische kennis van IPv4 routing (BGP, OSPF, etc.), switching en firewalling is essentieel.

Als netwerkbeheerder bezit je goede communicatieve en contactuele eigenschappen. Je werkt graag zowel zelfstandig als in een klein team. Een goed analytisch en probleemoplossend vermogen en een resultaatgerichte en flexibele werkhouding helpen je om succesvol te zijn in deze functie.

Tot slot draai je mee in de bereikbaarheidsdienstregeling voor het oplossen van verstoringen buiten kantoortijd. Daarom woon je niet verder dan 1 uur van Hilversum.

Arbeidsvoorwaarden

  • Bij NPO hanteren wij een 36-urige werkweek met flexibele werktijden;
  • je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
  • je krijgt 200 vakantie-uren;
  • wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

De functie heeft een salaris tussen € 2.813,= en € 4.291,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay m/v/x. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

Interesse?
Wil je meer weten over de functie van Netwerkbeheerder bel of app onze recruiter, Christel Schermers. Heb je geen vragen en ben je enthousiast stuur dan je cv en motivatiebrief (t.a.v. Christel Schermers).

Wanneer ontvang je een reactie?
Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen een week een reactie van ons. Een telefonisch gesprek plannen we om kort kennis te maken. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een (digitaal) gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een vervolg gesprek waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod!

Open voor iedereen
De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. En dat is precies waar wij als NPO naar op zoek zijn. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Solliciteer direct
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job alert

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van al onze vacatures? Schrijf je dan nu in voor onze job alert. Zodra er nieuwe vacatures zijn, ontvang je dagelijks een e-mail van ons; wel zo gemakkelijk.