Over NPO

PHP Developer

Datum: 25 november 2021
Uren: 36

Werken aan de nieuwe NPO Start app. Dat betekent een kwalitatief goed product ontwikkelen voor een miljoenen publiek. Als PHP developer maak je met jouw werk écht maatschappelijke impact. Wil jij dat ook?

Wat ga je doen? 
Als PHP Developer krijg je de kans om de NPO Start app opnieuw te ontwikkelen. We willen naar een app waarin elke gebruiker op een unieke en persoonlijke manier kan genieten van alle content van de publieke omroepen. Waarmee hij of zij aangesloten blijft bij alle verhalen van Nederland. Of het nu om nieuws en informatie gaat of om films, series en ontspannende programma’s.

In het team is er veel ruimte voor eigen inbreng en krijg je volledige ownership over de ontwikkeling van de app. We gebruiken PHP7 en programmeren object-georiënteerd. Als PHP developer denk je actief mee over de architectuur, designpatterns en de integratie van testing. In sprints leveren we iedere 2 of 3 weken een nieuwe release op. Hiervoor gebruiken we Jira en Git. Alle code submits wordt gereviewed door een collega en moet zijn voorzien van een unit-test. Onze software is webbased en wordt vaak gehost in een cloudomgeving. Daarom is ervaring met het automatiseren van deployments (CI/CD) onderdeel van jouw werkzaamheden.

Naast PHP ga je werken met onder andere:

 • Symfony
 • Automatisering van Deployments (CI/CD)
 • Docker
 • Kubernetes
 • Unit-tests

Team NPO Start
De afdeling Technologie zit in midden in een uitdagende transitie naar een tech-savvy organisatie. Jij hebt ambities en wij ook! Samen met jou willen wij deze verwezenlijken in onze weg naar onze nieuwe tech culture. Dus neem je kennis en ervaring mee en kom bij ons bouwen! Je komt in een startup team te werken met de voordelen van een grote organisatie waarbij wij werken met de nieuwste tech stack. Wil je meer weten over het werken aan de nieuwe NPO Start app? Kijk dan op https://bit.ly/3morE8S.

Van salaris tot NPO Fit en NPO Academy

 • NPO kent een 36-urige werkweek met flexibele werktijden;
 • je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
 • je krijgt 200 vakantie-uren;
 • wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen;

De functie van PHP developer wordt voor 36 uur per week ingevuld. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal G (€ 2.731,= tot € 4.166,=) of H (€ 3.197,= tot € 5.029,=) volgens de CAO voor het omroeppersoneel. Het is een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

Wat breng je mee? 
Het digitale landschap verandert snel en voortdurend. Je bent nieuwsgierig naar techniek en wilt voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe tools, frameworks en oplossingen. Jouw visie en mening over waar de technologie naartoe gaat, deel je graag met ons. Daarnaast sta je open voor discussie en verandering wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen. Uiteraard is er alle ruimte om zelf met input te komen. Niet onbelangrijk, je bent de Nederlandse en Engelse taal machtig.

Op jouw cv staat:

 • hbo werk en denkniveau;
 • ervaring met agile ontwikkelmethodes (o.a. scrum);
 • ervaring met PHP7, MySQL en Git;
 • kennis van en ervaring met Docker, Kubernetes en Unit-Testing
 • Ervaring met werken in CI/CD en automation

Hoe kun je reageren? 
Wil je meer weten over de functie van PHP developer dan kun je appen of bellen met Christel Schermers, corporate recruiter, 06 30 60 05 11. Heb je geen vragen en ben je enthousiast? Solliciteer door ons jouw cv en motivatie te sturen (t.a.v. Christel Schermers).

Wanneer ontvang je een reactie?
Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen een week een reactie van ons. Een telefonisch gesprek plannen we om kort kennis te maken. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een digitaal gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een tweede gesprek bij NPO in Hilversum waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod! 

Solliciteer direct
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job alert

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van al onze vacatures? Schrijf je dan nu in voor onze job alert. Zodra er nieuwe vacatures zijn, ontvang je dagelijks een e-mail van ons; wel zo gemakkelijk.