Over NPO

Senior Test Automation Engineer (m/v/x)

Datum: 03 januari 2023

Wat ga je doen?
Een platform neerzetten wat een geweldige gebruikerservaring biedt aan al onze gebruikers. (Geautomatiseerd) testen is voor ons belangrijk, omdat het bijdraagt aan een stabiel en foutloos platform. Je gaat samen met twee test collega’s aan de slag om onze automatische regressie set uit te breiden.

In het team is veel ruimte voor eigen inbreng. Samen met de andere testers onderhoud je het Test Automation Framework. Hierbij hoort ook het schrijven van de geautomatiseerde tests en het meedenken met de developers over andere vormen van testen. Je zult samenwerken met twee test engineers in het team, die je coacht in diens verdere ontwikkeling.

Wat breng je mee?

 • Ervaring met Selenium
 • Ervaring met Appium
 • Ervaring met Java
 • Ervaring met opzetten en onderhoud van CI/CD pipelines in Azure DevOps
 • Ervaring met Browserstack
 • Ervaring Mobile Device testing
 • Affiniteit met smart TV’s en settopboxen
 • Goede development skills
 • 5+ jaren ervaring in test automation
 • Kennis van API testing
 • Niet alles hoeft geautomatiseerd, belangrijk dat je hands on bezig blijft, voor gevoel met het product. Niet alles is automatiseerbaar.

Team NPO Start
De afdeling Technologie zit in midden in een uitdagende transitie naar een tech-savvy organisatie. Jij hebt ambities en wij ook! Samen met jou willen wij deze verwezenlijken in onze weg naar een nieuwe tech culture. Dus neem je kennis en ervaring mee en kom bij ons bouwen! Je komt in een startup team te werken met de voordelen van een grote organisatie waarbij wij werken met de nieuwste tech stack. Wil je meer weten over het werken aan de nieuwe NPO Start app? Kijk dan op https://bit.ly/39zxBvY

Salaris en Arbeidsvoorwaarden

Dat je een mobiel en MacBook van NPO krijgt is vanzelfsprekend. Het samenwerken met je collega’s aan de doorontwikkeling van het product maakt het vet net als het werken met de nieuwste tech stack. Wil je thuiswerken? Ook geen enkel probleem! We werken momenteel hybride bij NPO.

We hebben een 36-urige werkweek die je flexibel kunt indelen, ideaal voor een goede balans tussen werk en privé. Bovendien hebben we 200 vakantie uren op jaarbasis. Hebben we al wat verteld over de NPO-programma’s? Met NPO Fit proberen we je fysiek en mentaal “fit’ te houden. Door NPO Academy zorgen we ervoor dat je de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. De vaste eindejaarsuitkering van 6%, een bijdrage in de ziektekosten en een collectieve pensioenregeling zijn ook aanwezig.

De functie Senior Automation Tester wordt voor 36 uur per week ingevuld en heeft een salaris tussen € 2.896 en € 5.284,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay. Het gaat om een vaste baan waarbij je start met een jaarcontract.

Hoe kun je reageren? 

Wil je meer weten over de functie van Senior Test Automation Engineer dan kun je bellen of appenmet Tino Moolenaar, corporate IT recruiter, 06 31 38 09 25. Heb je geen vragen en ben je enthousiast? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatieknop en stuur ons jouw cv en motivatie (t.a.v. Tino Moolenaar).

NPO is voor iedereen. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Vacatures staan daarom open voor iedereen.

Solliciteer direct
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job alert

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van al onze vacatures? Schrijf je dan nu in voor onze job alert. Zodra er nieuwe vacatures zijn, ontvang je dagelijks een e-mail van ons; wel zo gemakkelijk.