Over NPO

Senior test automation engineer (m/v/x)

Datum: 01 augustus 2023
Uren: 36

Dit ga je bij ons doen
Een platform neerzetten wat een geweldige gebruikerservaring biedt aan al onze gebruikers. (Geautomatiseerd) testen is voor ons belangrijk, omdat het bijdraagt aan een stabiel en foutloos platform. Je gaat samen met twee test collega’s aan de slag om onze automatische regressie set uit te breiden.

In het team is veel ruimte voor eigen inbreng. Samen met de andere testers onderhoud je het Test Automation Framework. Hierbij hoort ook het schrijven van de geautomatiseerde tests en het meedenken met de developers over andere vormen van testen. Je zult samenwerken met twee test engineers in het team, die je coacht in diens verdere ontwikkeling.

Hier herken je jezelf in

 • Ervaring met Selenium
 • Ervaring met Appium
 • Ervaring met Java
 • Ervaring met opzetten en onderhoud van CI/CD pipelines in Azure DevOps
 • Ervaring met Browserstack
 • Ervaring Mobile Device testing
 • Affiniteit met smart TV’s en settopboxen
 • Goede development skills
 • 5+ jaren ervaring in test automation
 • Kennis van API testing
 • Niet alles hoeft geautomatiseerd, belangrijk dat je hands on bezig blijft, voor gevoel met het product. Niet alles is automatiseerbaar.

Tot slot kom je te werken in een Nederlandse organisatie waar de voertaal Nederlands is, óók binnen Tech. De functie kan niet remote uitgevoerd worden. 

Team NPO Start
De afdeling Technologie zit in midden in een uitdagende transitie naar een tech-savvy organisatie. Jij hebt ambities en wij ook! Samen met jou willen wij deze verwezenlijken in onze weg naar een nieuwe tech culture. Dus neem je kennis en ervaring mee en kom bij ons bouwen! Je komt in een startup team te werken met de voordelen van een grote organisatie waarbij wij werken met de nieuwste tech stack. Wil je meer weten over het werken aan de nieuwe NPO Start app? Kijk dan op https://bit.ly/39zxBvY

Arbeidsvoorwaarden

 • Iedereen is welkom. Ook als je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebt en er aanpassingen nodig zijn;
 • bij de NPO werken we hybride en kennen we flexibele werktijden;
 • je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 6% over het jaarsalaris;
 • je krijgt 200 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur);
 • wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

De functie van test automation engineer is een vaste baan (jaarcontract) voor 36 uur per week en kent een salaris tussen € 3.359,= en € 5.248,= bruto per maand op basis van 36 uur. We schalen in op basis van opleiding, ervaring en equal pay (m/v/x).

Interesse?
Wil je meer weten over de functie van senior test automation engineer neem dan contact op met Laura Göysu, recruiter, via 06 - 23 90 91 90. Je kunt haar ook appen. Heb je geen vragen en ben je enthousiast, stuur ons jouw cv en motivatiebrief (t.a.v. Laura Göysu). 

Wanneer ontvang je een reactie?
Zodra je gesolliciteerd hebt, krijg je binnen een week een reactie van ons. Een telefonisch gesprek plannen we om kort kennis te maken. Is er een match, dan nodigen we je op hele korte termijn graag uit voor een digitaal gesprek. Zijn wij beiden enthousiast dan plannen we een tweede gesprek bij NPO in Hilversum waarbij wij meer de diepte ingaan. Zijn wij beiden dan nog steeds enthousiast dan volgt er een aanbod! 

Open voor iedereen
De NPO heeft een publieke taak: van waarde zijn voor elk individu én voor de samenleving als geheel. De behoeften van ons publiek, met al zijn achtergronden en opvattingen, zijn daarbij leidend. Dat willen we ook weerspiegelen in de personeelsbezetting van onze organisatie. Wij geloven in een inclusieve organisatie, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Want juist doordat we van elkaar verschillen, kunnen we tot nieuwe inzichten en betere oplossingen komen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de NPO op deze wijze versterkt.

Solliciteer direct
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job alert

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van al onze vacatures? Schrijf je dan nu in voor onze job alert. Zodra er nieuwe vacatures zijn, ontvang je dagelijks een e-mail van ons; wel zo gemakkelijk.